Advertisement

Advertisement

Advertisement

1

Miniature Arielle Perfumes memang mudah untuk uols bawa kemana mana. Dengan saiz 10ml ni, simpan dalam poket seluar pun boleh 😍 Takda lah berat beg uols kan! Sekarang kita ada buat promosi BELI 4 PERCUMA 1! Rugi laaa kalau uols tak ambil peluang ni. Memang jimat sungguh! Boleh lah uollss tukar tukar bau lepas ni 😙 - - Arielle Perfumes ni tak rugi kalau uolllss beli 10 botol sekali pun. Bau memang tak lari dari yang Original! 😍 Dah lah tahan selama 8 Jam. Eh! Ada yang kata tahan 2 hari dekat baju tau!! Memang highly recommended lah! Kalau tak percaya, kena lah try dulu. Dah cuba nanti confirm jatuh hati dekat Arielle Perfumes ni 😙 - - To Order: Website: Www.arielleperfumes.com Whatsapp: +6013 369 9697 (efy) All Arielle Perfumes Resellers. #AriellePerfume #AriellePerfumes #ASmellToRemember #InspiredPerfume #InspiredPerfumes #ArielleFamily #tearosepurple #sayajualminyakwangi #sayajual #perfume #perfumes #cod #subang #usj #seremban

0

#usj ハリーポッター 楽しい〜〜♡

0

_ 本日、全休なり ユニバきたど〜〜〜 空き具合最高🌎🌈🍿🐊 ・ ・ #usj#pinkcafe#l4l

0